8.5 NEWYES" Elektronik eWriter Yazılı Tablet LCD Çizim masası Kağıtsız Dijital Graffiti Tabletlere Yazılmış Pad(Mavi)Not Defteri


Etiketler: lcd yazma, lcd Not Defteri, lcd Yazı Tahtası, Ucuz lcd yazma, Yüksek Kaliteli lcd Not Defteri, Çin lcd panosu Tedarikçileri yazma.

₺94.77 ₺157.95
  • Stokta var
  • k2085


8.5 NEWYES" eWriter LCD Yazma Tablet Kurulu Kağıtsız Dijital Tablet Çizim Boogie Board gibi Yeniden Pad Not Defteri(Mavi)

Ürün Açıklaması

Notlar tutmak veya en şık şekilde çizimler yapmak e-yazar Newyes kullanın. Basınca duyarlı LCD yazma yüzeyi Yazı veya çizim tam olarak düzenli Yönetim Kurulu veya bir dizüstü bilgisayarda yazmak gibi herhangi bir gecikme olmadan görünmesini sağlar. Ve hiç bir kalem veya bir kalem için tekrar arıyor rahatsız olacaktır. Dahil plastik kalem parmağınızı bile, ve Sil veya silme düğmesi, kolay kullanım ve yüksek verimlilik basit bir dokunuş ile yazma. Hafif ve taşınabilir tasarım mükemmel okul, ofis, ev kullanımı veya diğer kullanım için yapar.

Özellikler:

Basınca duyarlı LCD yazma yüzeyi Yazı veya çizim herhangi bir gecikme olmadan görünmesini sağlar.

Yazmak veya yer almayan plastik kalem veya başka uygun bir aletle çizmek, parmağını bile!

Kolay kullanım ve yüksek verimlilik, sadece sil düğmesine dokunarak çizim silmek.

Ultra-ince ve kompakt tasarım, taşıması kolay ve evrak çantası, sırt çantası veya başka bir torba içine kaymış olabilir.

Okul, ofis, ev kullanımı veya diğer kullanım için hafif ve taşınabilir, mükemmel.

Dahili değiştirilebilir düğme pil, uzun pil 2 yıla kadar ömrü, mutlaka elektrik kesintisi merak etme.

Uygulamalar:

1. Kağıtsız: iş adamları, tasarımcılar, mühendisler, öğretmenler, öğrenciler ve doktorlar için, vb. kullanışlı ve çevre dostu.

2. Ailen aşk hayatının tadını çıkar: ailesi bir mesaj panosu gibi ailene sevgi sunmak için, masa ve masa üzerine yerleştirilebilir.

3. Öğrenciler: ders notları, için iyi bir yardımcı matematik problemlerini çözmek için, ve bilimsel denklemleri taslaklar.

4. Başında kazanmak: kolay çocuk yazma, matematik, resim yeteneklerini yetiştirmek için, eğlenceli öğrenme.

5. Taşımak için söylenmemiş kelime: hafif ve kolay, ve geri dönüştürülebilir, sağır insanlar daha kolay iletişim sağlayabilirsiniz.

Özellikler:

Malzeme: ABS

Güç kaynağı: düğme hücre

Pil kapasitesi: 75mAh

Voltaj: & # 8226;

Standart akım: 0.1 mA

İsteğe bağlı renkler: beyaz, siyah, mavi, yeşil, pembe, kırmızı ()

Ekran boyutu: 17 * 13 cm / 6,75 * 12 inç (L * W)

0.4 cm 8.66 / * 5.71 * 0.16 inç (L * W * H)* madde boyutu: 22 * 14.5

Oz ağırlık: üretti / 3,86

(L * W * H)içinde 0.24* 5.87 0.6 cm 8.86 / * * paket boyutu: 22.5 * 14.9

Paket ağırlığı: ağırlık 214.6 g / 4,82 oz

Paket listesi:

1 * LCD yazma tablet

1 * Plastik kalem

1 * Kullanım Kılavuzu

1 * Mıknatıs

1 * Renk Kutusu

Yazma Newyes Tablet

Sıcak Satış Tüm T Wold o

Tablet yazma LCD Newyes tüm dünyada satılıyor ve 30'dan fazla ülke ve bölgede öne çıkıyor.

Yüksek kalite ve tatmin edici hizmet yazılı tablet beş fazla %95 yıldızlı övgü oran kazanmak.

Bize

Shenzen Newyes Teknoloji A. Ş.,LTD 2012 yılında kurulan modern uluslararası Shenzhen yer oldu. Newyes Teknoloji Şirketi araştırma, geliştirme, üretim ve pazarlama akıllı yaşam elektronik ürünlerinde uzmanlaşmış bir firma.

Kalite Güvence

Yüksek kaliteli hammadde, hassas sistem ve kalite kontrol çemberi üzerine yönlendirildi, kurulması için titizlikle LCD yazma tablet bir dizi oluşturun.

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Alım İlanı

1.Boğulma Tehlikesi Uyarı:. Küçük Parçalar, değil 3 yaşın altındaki çocuklar için.

2.Uyarı:Lütfen ürünü suya sokmayın.

3.Uyarı:Hiçbir self-servis parçaları. Lütfen kendiniz ürünü demonte etmeyin.

4.Lütfen pilleri çocuklardan uzak tutunuz uyarı:. Pil aynı tip kullanın lütfen. Lütfen ateş veya suya pilleri atmayın. Lütfen yerel düzenlemelere göre pilleri atmayın.

5.Uyarı:kalemi dışındaki diğer sabit nesne kullanmaktan kaçının Lütfen parmağınızı yüzey üzerine yazmak için çivi.

Müşteri Hizmetleri

Eğer alışveriş sürecinde zaman tatminsizlik karşılaşırsanız ve online Müşteri Hizmetleri personelimiz başvurun ya da bizimle telefon ya da e-posta ile iletişim kurabilirsiniz. Size tatmin edici bir cevap ve bir çözüm verebiliriz, zamanında geliştirmek ve daha iyisini yapacağız inanıyoruz.

Eğer hizmet ve ürün ile memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.

Q ÖĞRENCİ BİR

1.Soru : bu bir usb veya duvar şarj cihazı var Mı

Cevap : HAYIR m içinde para pil, 2 yıl için kullanılabilir. Ayrıca, yedek bir batarya sunacak

2.Soru: ne arkasındaki mıknatıslar buzdolabı takmak zorunda?

Desteklenen mıknatıs şimdi bu LCD yazma tablet her bulunan cevap : Bir yapışkan. Yaklaşık bir inç 1/4 inç uzun ve geniş.

3.Soru: Nasıl ekran temizler misin?

Cevap: Sadece yukarıdaki düğmeye basın, ekran temizlenecektir. Bir pil yaklaşık 50000 temizlik kat sürebilir.

4.Soru: boogie Kurulu ile aynı mı?

Cevap: Evet, işlevi aynıdır boogie Kurulu ile

5.Kendi hallerine bazı müşteri resimlerini görmek isterim soru:! Yine de bu, bir veya boogie board almalıyım konusunda kararsız?

Cevap: boogie Kurulu için neredeyse aynıdır. İki tane satın aldım ve torunlarım onları seviyorum.

6.Soru: bu bir garanti ile geliyor?

Cevap: Normal 1 yıl

7.Soru: gece/karanlık odasını kullanmaya niyet ettim, yazı görebilir miyim?

Cevap: Hayır. Tam anlamıyla sonra silmeye filmi kabuğu kadar yaz sen süper marketten o eski okul gri tahtalar gibi geliyor diyorum. Ama dijital. Zorlama bir bu on belki dolar harcamak serin yeterlidir. Parlak oda daha iyi. Hiçbir Parlama ya da aydınlatma var.

8.Soru: Windows tabanlı bir bilgisayara bilgi aktarabilir miyim?

Cevap: Üzgünüm, diğer cihazlar için bu LCD yazma tablet için aktarabilirsiniz.


  • İşletim Sistemi: Yok
  • Paket: Evet
  • Uygulanabilir Kullanımı: Çocuklar, Ofis Personeli, Sağır ve dilsiz
  • Uygulama: Çizim Tahtası, Kitap Notları, Tablet Yazma
  • Ürün Boyutu: (8.7 5.75**221*146*4.5 mm 0.18 inç)
  • Ekran Malzeme: Elektronik Kağıt
  • Ekran Tipi: Parlak LCD
  • WİFİ: No
  • (Saat)Pil Ömrü : >24 saat
  • Ürün Adı: lcd tablet yazma
  • Gövde Malzemesi: Plastik
  • Ekran Boyutu: 8.5 inç
  • Pil Bilgileri: Lityum pil
  • Model Numarası: NYWT085
  • Renk: mavi
  • Uyarı: Üç yaş altındaki çocuklar için uygun yıl
  • Ağırlık: 110g
  • Dokunmatik ekran : No
  • Bluetooth: No
  • Bellek Kapasitesi: 8 MB
  • Çizgi roman: No
  • Marka Adı: NeWYeS
  • Destek Türü: txt
  • Görüntü Renk: Siyah Yazma
  • Çözünürlük oranı: 640*480
  • renk: Beyaz
  • Değiştirilebilir Pil: CR2016 Düğme Hücre
  • Ürün ağırlığı: Aslında
  • (G X Y X D)Boyutlar : (8.7 5.75**221*146*4.5 mm 0.18 inç)
  • Kayıt Fonksiyonu Destekler: No
  • arka ışık: No
  • Kullanım en iyi yaş : 1 Yaşında

  • Paket Boyutu: 24cm x 15cm x 3cm (9.45in x 5.91in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)

Manuele72
2018-01-25
5/5
Thanks for the seller .. The goods are excellent Packaging was carefully and excellent
Pavel Ellin
2017-12-25
3/5
not e taka яко, очаквах както! играчка глупава доста цената e c for! вниманието заслужава si концепцията еко self-!
Iakimchuk Iurii
2018-03-13
5/5
delivered very fast. to seller thank you
Zhiryakovvjanisy
2017-12-28
5/5
all good all fast, weaker brightness reality but much pattern, than pictures.

Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler